Maria Gardenyes (Tri-4.40) ha participat aquest cap de setmana a la “2021 Duathlon World Championships” a Avilés, Asturies.

L’atleta d’Albesa s’ha classificat 11 en la seua categoria (40-44). En la classificació general ha ocupat el lloc 44.

Gran mèrit per la especialista lleidatana que només fa un any que entrena aquesta disciplina.

Cronica d’Eva Ledesma, entrenadora del C.E. TRI-4.40

Durant la jornada de dissabte, es van disputar les curses en Grups d’Edat en modalitat Sprint; 5km de cursa a peu, 20km de bici i 2,5km de cursa a peu.  Vàrem estar representats per: David Royo (16-19 anys), Roc Bellostas (16-19 anys) que va aconseguir l’or en la seva categoria,  Laura Quintana (20-24 anys), l’Alejandro Romero (25-29 anys) i l’Eva Ribalta (45-49 anys) que va fer plata.

Diumenge dia 7 , era la modalitat Standard que arrancava el dia; 10km de cursa a peu, 40km de bici (no-drafting) i 5km de cursa a peu, on va participar Víctor Royo (20-24 anys), aconseguia la segona posició,  Maria Gardenyes (40-44 anys) , Xavier Gastó (40-44 anys),  i, novament, l’Eva Ribalta (45-49 anys)repetia podi i posició.

El Club Esportiu TRI-4-40 va néixer el 20 d’octubre del 2012 de la mà d’Eva Ledesma amb la intenció de fer vibrar amb el triatló la ciutat de Lleida.

Ràpidament, diferents entitats de la ciutat van voler formar part d’aquest projecte, gràcies a les quals el somni es va començar a fer realitat.

La piscina del col·legi Episcopal i les pistes d’atletisme municipals van fer possible que arranqués la primera temporada i, més tard, també s’hi van sumar les instal·lacions del Club Natació Lleida i de l’INEFC Lleida.