CapturaVine al Pallars, Viu el Jussà compta amb vuit cellers adherits, de la DO Costers del Segre varietat Pallars: Castell d’Encús, El Vinyer, Mas Garcia Muret, Miquel Roca, Sauvella, Terrer de Pallars, Vila Corona i Xic’s Cal Borrech. Entre tots produeixen gairebé 50 referències i més de 230.000 ampolles de vi. Els vuit cellers ofereixen visites turístiques i activitats combinene la visita guiada per les vinyes, conèixer el procès d’elaboració als els cellers i, per suposat, una cata de vins.

El Pallars Jussà, les vinyes més altes de Catalunya

La situació geogràfica de la comarca i la seva orografia fan del Pallars una zona de gran cultura vinícola o trobaràs les vinyes més altes de tota Catalunya.
El Pallars Jussà es ple de cellers artesans, de fet, l’elaboració de vins que va començar a l’època romana està vivint el seu millor moment gràcies a l’impuls dels emprenedors locals que lluiten per treure el  millor de les vinyes amb l’objectiu fixat en la qualitat.

Una mica de cada celler

Celler Castell d’Encús

http://www.castelldencus.com/es/

La missió de Castell d’Encús és la d’obtenir vins d’alta qualitat. Per això tenen plantades 23 ha en alta densitat de varietats tals com: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Pinot Noir, Syrah, Petit Verdot, Sauvignon Blanc, Riesling, Semillon i Albarinyo.

Un celler estat dissenyat a fi que funcioni per gravetat en tots els seus processos, i compta amb la tecnologia enològica més avançada.

Celler Mas Garcia Muret

https://www.masgarciamuret.com/

Situat en un entorn natural privilegiat únic, Lliminana. És una celler  familiar amb el compromís de crear vins de gran qualitat amb DO Costers del Segre. La seva filosofia es en la qualitat, la passió, els detalls, la sostenibilitat i el terroir: producció de raïm propi i en exclusiva per l’elaboració de vi.