Home Blog

ROLLING BEAT MACHINE A TINO’S PIZZA

0

Són l'únic grup a la terra que actua amb una màquina tan especial i màgica. Es tracta d'una mena de MUZICÒPTER STEAMPUNK antic que conté tot el necessari per a un directe professional.

Aquesta màquina està controlada per 5 músics que produeixen un so increïblement bonic. 
La seua música es basa en:
SIMPLIFICAR L'EXENCIÓ = simplificar l'alliberament
AMPLIFICAR LA REDEMPCIÓ = enfortir la redempció.
Pel que fa als estils musicals: Sunny Humpska, Spring 'n Blues i Soul Swingin' Funk
LA MÀQUINA:
Es tracta d'un dispositiu amb amplificadors i altaveus per a tota la banda, però també d'una bateria sencera. Tanmateix, no s'atura aquí. La nova Rolling Beat Machine també està equipada amb un sistema de so antic però innovador. Consta de 5 campanes de coure, que giren a diferents alçades i diferents velocitats. Per això l'auido va donant voltes. Fins i tot les botzines es poden aixecar fins a 5 metres.

Rolling Beat Machine, porta el seu so vintage original a qualsevol lloc. La màquina s'enrotlla en peces al lloc desitjat, s'ajunta en poc temps, els instruments es connecten després d'haver introduït només un endoll a la presa i immediatament es fa una gran festa.
https://www.facebook.com/RollingBeatMachine/

PROJECTEN UN TERCER CARRIL ENTRE BENAVARRI I SOPEIRA.

0

Surt a concurs la redacció del projecte.

El ministeri de Transports projecta un tercer carril a l’N-230 entre Benavarri i Sopeira per facilitar els avançaments i guanyar seguretat en aquest tram, un any i mig després d’haver descartat convertir-lo en autovia. La redacció d’aquest projecte ha sortit a concurs per 1,6 milions d’euros i està previst que la seua elaboració duri dos anys. La solució elegida per a aquest tram es coneix com a carretera 2+1: una única calçada amb tres carrils en què el central serveix per avançar sense haver d’envair el carril contrari.

La senyalització indica en cada punt als conductors en quin dels dos sentits de la marxa es permet l’avançament. El ministeri va recalcar que això “redueix la sinistralitat i té un menor impacte ambiental amb altres possibles solucions d’augment de capacitat” com el desdoblament.Les clàusules del concurs estableixen que el projecte “intentarà aprofitar al màxim” el traçat existent entre Benavarri i Areny, “reduint al màxim l’explanació” de nous terrenys i, “si és necessari, reduint amplades de carril”. S’estudiarà la possibilitat de separar els sentits de la marxa “mitjançant fites elàstiques d’abalisament”.

Entre Areny i Sopeira, el document apunta que serà necessari combinar “l’ampliació de la plataforma actual i la construcció de noves variants” per millorar el traçat. El projecte haurà de reordenar les interseccions amb carreteres i camins, i incloure rotondes per facilitar els canvis de sentit, passos per a animals a diferent nivell de la calçada i apartadors. Amb les noves previsions del ministeri, l’autovia A-14, prevista fa dos dècades entre Lleida i la Val d’Aran, acabarà finalment a Benavarri.

El tram construït fins ara és de 16 quilòmetres entre la capital del Segrià i Almenar, i no hi ha data prevista per a les obres dels 34 restants. El tram des de Benavarri fins a Sopeira s’haurà de convertir en una carretera 2+1, mentre que des d’allà fins al túnel de Vielha, un projecte de l’any 2018 apuntava a millorar el traçat amb nous ponts i túnels. A Aran, la proposta per modificar la carretera va xocar amb l’oposició del Conselh i els ajuntaments, i el ministeri es va comprometre a reconsiderar-la.

L’N-230 és la primera carretera de l’Estat en la qual es preveu aplicar el model 2+1, malgrat que ja existeix en carreteres de la Generalitat de Catalunya i el Govern estudia implantar-lo en trams de la seua xarxa a Lleida.

diari segre, 24 juny 2022

CARTA OBERTA EN DEFENSA DE LA ENERGIA SOLAR AL PALLARS

0

CARTES AL DIRECTOR.

noticiesdelaterreta@gmail.com és el contacte per comunicar amb nosaltres.

NdT publica, sense editar, les cartes rebudes al correu.

NdT permet l’anonimat als lectors que vulguin comunicar sense fer públic el seu nom

NdT no garanteix la publicació de les cartes rebudes.

DEGOTEIG D’ACCIDENTS A LA CARRETERA N-230.

0

13 JUNY 2022

EL CONDUCTOR D’UN CAMIÓ FERIT GREU EN UN ACCIDENT A TOLBA

Informa Andres Pociello a Facebook

El conductor de un camión ha resultado herido grave en el accidente que se ha producido este lunes en la N-230, en el punto kilométrico 75,800 en el termino municipal de Tolva, perteneciente a la Comarca de la Ribargoza.

El accidente ha tenido lugar este lunes sobre las 15:30 horas cuando el camión se ha salido de la vía y ha volcado posteriormente por causas que se desconocen. Ha sido el único vehículo implicado en el siniestro.

El conductor ha quedado atrapado en la cabina  y los bomberos ha tenido que excarcelarlo. Posteriormente el herido ha sido evacuado en helicóptero a un Hospital de Zaragoza.  El acompañante que viajaba en la cabina ha resultado también herido y ha sido trasladado al Hospital de Barbastro.
Mientras se procedía a la retirada del camión se ha cortado el carril sentido Lérida, dando paso alternativo habilitando uno de los carriles ascendentes, al tener la carretera un carril para vehículos lentos. 

Hasta el lugar del suceso se han desplazado Bomberos del Speis de la DPH del  Parque de Benabarre, Guardia Civil de Tráfico de Barbastro, Equipo de Atestados de la Guardia Civil de Fraga,  helicóptero del 112, efectivos del 061 y  Protección Civil de la Comarca de La Ribagorza.

19/02/2021

11/10/2020

26/09/2020

MOR UN MOTORISTA A SOPEIRA

05/02/2020

BOLCA UN CAMIÓ, CARREGAT DE PIPES, A SOPEIRA

Segons informa Heraldo.es, avui ha volcat un camió a la carretera N-230 al terme municipal de Sopeira. Aquesta es la noticia publicada pel digital Aragonés.

El accidente de un camión que transportaba pipas en la N-230, a la altura del término municipal de Sopeira, que ha volcado sobre la calzada y ha chocado contra el guardarraíl, ha obligado a cortar esta vía durante 40 minutos. A pesar de la espectacularidad del siniestro, que ha ocurrido en el kilómetro 113, no hay que lamentar en principio heridos graves. El conductor del tráiler, que ha quedado atrapado en la cabina, ha sufrido lesiones leves y ha sido trasladado a Viella para ser atendido.

Al lugar de los hechos se han desplazado efectivos de los parques de Bomberos de Benabarre-Graus y de Pont de Suert, así como la ambulancia de Pont de Suert, la Guardia Civil de Tráfico y la empresa mantenedora de la carretera. Una vez que el conductor ya ha sido rescatado la vía se mantiene con paso alternativo hasta que se pueda retirar el camión.

Hay que recordar que recientemente el Ministerio de Fomento ha atendido la solicitud del Consejo General de Arán y ha restringido el paso de camiones articulados durante los viernes, domingos y días festivos por la carretera N-230 desde Benabarre hasta la frontera de Viella (Lérida). Esta medida se mantendrá hasta el 5 de abril así como entre el 1 y el 20 de diciembre.

27/01/2020

Por causas que se desconocen un camión cargado de cereal volcaba invadiendo los dos carriles de la carretera nacional 230

Este lunes, alrededor de las 17 horas, se producía un accidente de circulación en la N-230, p. k 82, en el término municipal de Viacamp y Literá, consistente en el vuelco de un camión cisterna cargado de cereal que afectaba a la circulación en ambos sentidos. Alrededor de las 18.45 horas llegaba al lugar una grúa para intentar mover el vehículo pesado y sobre las 20 horas se habilitaba uno de los carriles para dar paso alternativo. En el suceso no se registraban heridos.

Hasta el lugar del accidente se desplazaban Guardia Civil, bomberos del SEISPC de la Comarca de La Ribagorza, ambulancia y personal de la empresa mantenedora de la vía.

radiohuesca.com

19/12/2019

01/11/2019

La N-230 se ha vuelto a teñir de luto con el mortal accidente ocurrido la noche del jueves en las inmediaciones de la localidad de Benabarre, en el que han perdido la vida la vida dos personas, un matrimonio barcelonés nacido en 1950. Según informan fuentes de la DGT, el siniestro tuvo lugar pasadas las 21.15, en el kilómetro 64,425 de la citada vía, debido a una colisión frontolateral entre dos turismos cuando el que conducían los dos fallecidos, un Audi A 7, pretendía incorporarse hacia la N-123 desde la raqueta existente frente al caserío urbano benabarrense y fue embestido por un todoterreno Land Rover que circulaba en dirección sur hacia Lérida.

Por causas que se desconocen, el turismo afectado no vio la llegada del otro vehículo e inició la maniobra de incorporación hacia la N-123 y el casco urbano de Benabarre cruzando lateralmente la carretera N-230 por la que venía el todoterreno, que no pudo esquivar al coche chocando contra él de forma brutal a la altura del conductor. Los equipos de rescate se desplazaron inmediatamente hasta el lugar del suceso habida cuenta de la cercanía de Benabarre pero no pudieron hacer nada por los fallecidos, aunque fue necesaria su excarcelación de los restos del vehículo siniestrado. Los bomberos de los parques de Benabarre y Graus, la Guardia Civil y el equipo de Atestados de la Benemérita, el personal sanitario del centro benabarrense y el equipo de mantenimiento de la vía estuvieron trabajando en el rescate de los afectados y en el ordenamiento del tráfico que no se vio interrumpido aunque fue necesario durante un par de horas habilitar un paso alternativo.

Además de las dos víctimas mortales, otras dos personas, las ocupantes del Land Rover, también un hombre y una mujer, de 64 años, resultaron heridas de carácter leve y fueron trasladadas en ambulancia al Hospital Universitario Arnau de Vilanova de Lérida.

El lugar del siniestro es un punto auténticamente negro de las carreteras ribagorzanas ya que en los últimos años han fallecido en él una decena de personas siempre por idéntico motivo lo que, según apuntan las autoridades y vecinos de la zona, hace necesaria una reflexión sobre la conveniencia de habilitar urgentemente algún otro tipo de incorporación hacia la A-123.

21/8/2019

Captura de pantalla 2019-08-21 a las 9.43.54

Captura de pantalla 2019-08-21 a las 9.44.26

28/7/2019

Captura de pantalla 2019-07-28 a las 11.19.59

23/7/2019

Captura de pantalla 2019-07-24 a las 10.00.32

20/7/2019

Captura de pantalla 2019-07-20 a las 11.36.45

13/6/2019

Captura de pantalla 2019-05-14 a las 8.56.10

Captura de pantalla 2019-05-14 a las 8.52.46